Bedrijfsadvies Munster Financieel Advies

Bedrijfsadvies

In elke ondernemingsfase doen zich weer andere vraagstukken voor. Variërend van een ondernemingsplan, investerings- en financieringsplan en personeelsvraagstukken, tot planningsvraagstukken over pensioenen, internationale vraagstukken, bedrijfsoverdracht en estate planning. Bij Munster Financieel Advies hebben we ruime ervaring in deze vakgebieden. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk van specialisten die we – wanneer nodig – inschakelen voor maatwerkdvies.

Klankbord

Wij helpen bedrijven verder. Met advies over een betere inrichting van hun administratie bijvoorbeeld, of door op gezette tijden samen om de tafel te gaan zitten om te bekijken hoe de zaken er financieel voor staan en wat voor acties er ondernomen kunnen worden om nog sterker te staan.

De juiste bedrijfsvorm

Een eenmanszaak of VOF, vanwege de fiscale voordelen, of toch een BV om de aansprakelijkheid in te perken? Belangrijke keuzes waar u als ondernemer voor staat. Wij kunnen daar deskundig in adviseren. Vervolgens kijken we samen met u verder. Wat voor consequenties heeft deze keuze voor de financiën bijvoorbeeld, en welke fiscaliteiten komen er om de hoek kijken.

Bedrijfsadvies nodig, of een klankbord met een positief-kritische instelling? Wij luisteren, stellen de juiste vragen en komen met het antwoord dat bij u past. U kunt altijd bellen of mailen voor een afspraak. Telefoon: 06 – 15 09 17 05, e-mail: marcel@munsterfinancieeladvies.nl.

 

“Weet u wat er speelt binnen uw onderneming, binnen de branche en bij uw klanten?
Denkt u wel eens aan de toekomst?
Of over bedrijfsopvolging of uitbreiding van activiteiten?”

icoon Munster Financieel Advies

Over Munster Financieel Advies

We zijn graag nauw betrokken, willen advies geven dat bedrijven echt verder brengt.
Daarbij spelen Twentse nuchterheid en gezond verstand een belangrijke rol.

Wat ons betreft zijn financiële verslagen, jaarrekeningen en een goed ingerichte administratie geen doel,
maar juist een middel. We willen de cijfers laten spreken.

Contact

Koninksweg 15
7597 LW Saasveld
T: +31 (0)6 – 15 09 17 05
E: info@munsterfinancieeladvies.nl